Home News AirAsia Tipu Ahli Mereka ?
AirAsia Tipu Ahli Mereka ?

AirAsia Tipu Ahli Mereka ?

0
0

 

Baru-baru ini admin ada lihat di laman web AirAsia, niat nak cek kalau2 ada tiket murah2. Buka je terus nampak satu offer…

“FREE SEATS! 24-hour members-only priority access isĀ 
happening now!”

Dengan muka excited skit admin terus pergi facebook AirAsia nak tengok lebih lanjut pasal promo ini…

Post pertama admin nampak, AirAsia offer free ticket kalau ada minimum 500 Points..Tapi…bila tengok komen di post tu…Ya Allah…Ramainya yang komplen…

Ramai yang dah jadi ahli AirAsia Big, tapi bila travel2, diorang tak dapat Points pun…Takde Points mcm mana kita nak redeem ticket free ??

Cuba lihat gambar2 komen oleh ahli AirAsia tersebut…admin harap AirAsia akan buat something tentang ini ya…